Bratislava si uchmatla dva body

HC OSMOS BRATISLAVA - HC TOPOĽČANY 4:3pp (2:2, 1:1, 0:0, 1:0)

Atmosféra pred play off graduje. Každý jeden získaný bod je cenný. Bratislava doma zabojovala a uchmatla majoritnú časť.

Víťaza v dnešnom zápase prinieslo až predĺženie. Takmer vyrovnané stretnutie skončilo v riadnom hracom čase remízou. Bratislava si zabezpečila zisk dvoch bodov osem sekúnd pred koncom predĺženia.

Góly a asistencie: 6. Valjent (Smolka), 15. Pavešic, 38. Smolka (Ondris), 65. Danišovský (Smolka) – 8. Šťastný (Klenko), 8. Podstavek (Tomčák), 29. Kováčik (Tomčák, Kalináč)

HC Osmos Bratislava: Lakosil – Juriga, Valjent, Čech, Vyskoč, Ficel, Pavešic – Musliu, Prokop, Danišovský – Rzavský, Pék, Trudman – Klučiar, Smolka, Ondris – Mucha, Bednarič, Šalka

HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Kováčik, Hrudík, Bystričan, Hřebíček, Bulák, Nemček – Podstavek, Tomčák, Tábi – Kluka, Kalináč, Uhnák – Šimonič, Šťastný, Pekarčík – Gergel, Klenko, Bečka

Rozhodovali: Mĺkvy, Jonák – Jedlička, Beniač

Diváci: 255

HODNOTENIE ZÁPASU:

Ľ. Hurtaj (tréner HC TO): "Základná časť sa blíži ku koncu. Program máme celkom nahustený. Cieľ je jasný - skončiť do tretieho miesta. Bodovať potrebujeme v každom zápase. S tým sme išli aj do Bratislavy. Začiatok zápasu bol trochu rozpačitý. Potom sme sa dostali do vedenia 2:1 aj 3:2. Druhá tretina skončila 3:3. Tretiu tretinu sme ovládli, mali sme veľký tlak, ale gól sme nedali. Nedokázali sme skórovať ani počas presilovej hry v predĺžení. Osem sekúnd pred koncom predĺženia sme dostali gól. Nie som spokojný so ziskom jedného bodu. Taktiež nie som spokojný s tým, že sme nevyužili šance a dokonca na tri góly zo štyroch sme prihrali súperovi. Či už to bol brankár alebo zlá situácia v oslabení. Urobili sme chyby, ktoré by sme ako mužstvo už nemali robiť. Hlavne nie v tomto období, keď sa už prakticky hrajú play-off zápasy. Po zápase som mal s hráčmi veľmi ostrú debatu. Lebo na jednej strane bojovali, robili tlak. Na druhej strane ľahkovážne nahrali buď na vyrovnávajúci, alebo rozhodujúci gól. Teraz nás čaká veľmi dôležitý zápas v utorok s Dubnicou. Dúfame, že nás diváci v čo najväčšom počte prídu podporiť, pretože potrebujeme tento zápas vyhrať,aby sme si udržali dištanc od štvrtého-piateho miesta."

Ideme ďalej, v utorok 22.01.2019 o 18,00 hod. nás čaká viac ako dôležítý zápas. Na domácom ľade budeme hostiť Dubnicu!!!