Ďakujeme, sezóna 2022/2023

Hokejový ročník 2022/2023 je z pohľadu "A" mužstva HC Topoľčany už definitívnou minulosťou. Až do posledného štvrťfinálového kola sme bojovali o postup do semifinále TIPOS SHL, no nakoniec sa naša cesta play-off konči. Ďakujeme TIPOS SHL za ďalší super ročník, JOJšport a niketv za live prenosy, Sportzoo za skvelú sériu hráčskych kartičiek. Aj vďaka vám je naša liga o čosi lepšia. 

 Za výkony, ktoré naši chlapci podávali počas celého ročníka sa však vôbec nemusíme hanbiť a z „bojiska“ môžeme odísť hrdo so zdvihnutými hlavami. Počas ôsmich mesiacov sme sa v každom jednom zápase snažili nechať na ľade to najlepšie zo seba, baviť vás našou hrou a opäť prebudiť hokejový ošiaľ v našom meste. 

 Či už chalanom na ľade, trénerom na lavičke, kustodom, masérom, ladárom, všetkým tým, čo prispievajú k tomu, aby naše mužstvo bolo lepšie a v neposlednom rade nášmu vedeniu patrí za celú sezónu 2022/2023 jedno veľké ďakujeme. 

Ďalej by sme chceli poďakovať našim sponzorom, partnerom a v neposlednom rade MESTU TOPOĽČANY za ďalšiu skvelú sezónu. Za to, že nás podporujete, pomáhate a nie sme Vám ľahostajní. ĎAKUJEME

Na záver by sme chceli poďakovať Vám fanúšikom. Bez vás fanúšikov a fanklubu by toto všetko nebolo možné, a nemalo by to význam. Aj vám chceme touto cestou vyjadriť našu veľkú vďaku za podporu a návštevnosť na zápasoch, ktorú nám môže závidieť nie jedno extraligové mužstvo. Ďakujeme. 

Pevne veríme, že nám zachováte svoju priazeň aj v budúcej sezóne a spoločne sa budeme opäť tešiť z úspechov našich hráčov a nášho klubu. 

Spolu sme Žochári, spolu sme HC Topoľčany. 

Topoľčany mesto hokeja.