DARUJTE 2% VAŠICH ZAPLATENÝCH DANÍ

Blíži sa  obdobie podávania daňových priznaní a s tým súvisí príležitosť poskytnúť 2 % z Vašich už zaplatených daní registrovaným organizáciám, ktoré zmysluplne využijú tento príspevok na rozvoj svojej činnosti.

Aj tento rok sa obraciame na Vás s prosbou o poukázanie 2% z Vaších daní pre Hokejový klub HC TOPOĽČANY o.z. 

 Ak ste zamestnanec, v prvom kroku potrebujete od Vášho zamestnávateľa Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti. Vystaví Vám ho na základe Vášho požiadania do 15.02.2022.

Ako druhé potrebujete vypísať svoje iniciály do tlačiva Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a podpísať ho. Tlačivo online, klikni na tento odkaz. Tlačivo bude dostupne v papierovej forme aj pri vstupe na zimný štadión Topoľčany. 

Ak podnikáte ako SZČO alebo v spoločnosti zapísanej v OR, do tlačiva Vášho
daňového priznania v príslušnej časti vpíšte identifikačné údaje:

Názov:  HC TOPOĽČANY
Forma:  Občianske združenie
IČO:  18047581
Ulica:  Puškinova 25691
Mesto:  Topoľčany
PSČ:  95501
Okres:  Topoľčany
Štát:  Slovenská republika

 

Pripomíname, že spoločnosti zapísané v OR (s.r.o., a.s.) musia splniť dodatočnú podmienku, a to poskytnúť dar Hokejovému klubu HC Topoľčany o.z. vo výške min. 0,5% z výšky dane najneskôr do termínu podania daňové priznania, inak nám poukazujú nie 2%, ale len 1%.

 

V prípade, že sa rozhodnete urobiť tento šľachetný krok a  poukážete nášmu občianskemu združeniu Hokejový klub HC TOPOĽČANY svoje 2% z dane, prosíme o zaslanie oboch dokladov čo najskôr, avšak najneskôr 27.04.2022. (PO a FO, zamestnanci) na adresu:


Hokejový klub HC TOPOĽČANY
Puškinova 1
955 01  Topoľčany

alebo zaslali na mail: hokejhctopolcany@gmail.com

Viac informácií a poučenie o vyplnení príslušných formulárov môžete nájsť aj na špecializovanej stránke: www.rozhodni.sk. Tu si môžete overiť aj naše občianske združenie, ako organizáciu, ktorá môže prijímať 2% daní.

Ďakujeme Vám vopred za podporu našich mladých hokejistov.


Ďalšie články