Ema Gálisová v záverečnej nominácií SR18

SR ženy "18" | Slovenská ženská hokejová reprezentácia do 18 rokov odcestovala vo štvrtok na majstrovstvá sveta elitnej kategórie tejto vekovej kategórie do švédskeho Östersundu. 

Dvadsaťdva zvereniek trénera Miroslava Mosnára sa v náročnej konkurencii pokúsi zopakovať vynikajúci výsledok z uplynulého svetového šampionátu, ktorý sa konal v júni 2022. V USA obsadili šiestu priečku a vyhli sa baráži o udržanie medzi elitou. Cieľ majú rovnaký aj vo Švédsku. 

ÖSTERSUND (SZĽH) – Slovenské hokejové reprezentantky do 18 rokov si v predstihu zabezpečili účasť vo štvrťfinále majstrovstiev sveta v švédskom Östersunde. Japonky zdolali 6:3, Švajčiarsky 4:1 aj vďaka dovedna štyrom gólom kapitánky Zuzany Dobiášovej, no najmä siedmim kanadských bodom (5+2) ešte len 14-ročnej Nely Lopušanovej.

 Do záverečnej nominácie sa dostala aj odchovankyňa nášho hokejového klubu HC Topoľčany ?? Ema Gálisová. Ema náš klub reprezentuje na vrcholovej úrovni už po niekoľký krát. Za vzornú reprezentáciu nášho klubu ďakujeme a prajeme Eme ešte veľa zdravia a veľa úspechov.

 


Ďalšie články