Hokejový manažer, spoločenská hra

Stolová hra hokejový manažér

Spoločenská hra pre malých aj veľkých hokejových fanúšikov. Staň sa hokejovým manažérom a vyskúšaj si, aké je to šéfovať obúbenému klubu. Je to vôbec prvýkrát, kedy si fanúšikovia môžu zahrať originálnu stolovú hru z prostredia slovenského hokeja. Tak neváhajte a strávte voľné chvíle so svojou rodinou pri hokeji. Obzvlášť v tejto dobe, keď sa nemôžeme stretnúť na zimnom štadióne.

Spoločenskú hru športový manažer si môžete objednáť prostredníctvom e-mailu: hokejhctopolcany@gmail.com

Cena Hokejového manažera: 29.90 eur. 

Kúpou tejto hry podporíš svoj tím a zároveň sa naučíš, aké to je, byť na čele hokejového klubu. 

Spríjemnite si voľné chvíle s rodinou a známymi. Vypnite televízor a ponorte sa do sveta hokejových manažérov. Starajte sa o svoj klub a vyskúšajte si, čo to v praxi znamená šéfovať slovenskému hokejovému klubu. Kluby z Tipos ligy v spolupráci s ostatnými z 1. Slovenskej hokejovej ligy dali dokopy originálnu hru pre všetkých srdciarov. Malých aj veľkých.

Strávte plnohodnotné chvíle v kruhu najbližších pri najobľúbenejšej hre. Pri hokeji. Na hracom poli spoločenskej stolovej hry nájdete aj náš klub HC Topoľčany. Obohaťte svoj voľný čas nielen cez sviatky, ale najmä v tejto dobe, kedy sa nemôžeme spolu vidieť na zimnom štadióne.

Hra obsahuje:

Krabicu rozmer 28×28 (príloha)

Herný plán 64 x 42 (príloha)

51 herných  obojstranných klubových kartičiek

12 obojstranných kartičiek Tipos liga

12 obojstranných kartičiek SHL

81 obojstranných žetónov logo

210  žetónov bankoviek

4 figúrky

1 kocku

1 návod

Športu zdar a hokeju zvlášť.


Ďalšie články