Michalovce dokonale využili domáce prostredie, stav série 2:0

Výhru nám nepriniesol ani druhý semifinálový zápas na ľade súpera.

HK DUKLA INGEMA MICHALOVCE - HC TOPOĽČANY 3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
Stav série: 2:0

Skóre dnešného zápasu sme otvárali vďaka šikovnej strele F. Pekarčíka v 13.minúte. Jednogólový náskok však nestačil na udržanie vedúceho postavenia do konca hracieho času. 

Posledné dejstvo vynieslo definitívny verdikt. V 45. minúte vyrovnal stav hry domáci Safaraleev a necelé dve minúty pred koncom zápasu domáci vybojovali víťazstvo.

V piatok sa presúva semifinále do Topoľčian. 
Čakajú nás dva zápasy na domácej pôde a šanca vyrovnať stav série.

Góly a asistencie: 45. Safaraleev (Giľák, Boyko), 59. Dvurechenskii (Piatak), 59. Linet (Róth, Hamráček) – 13. Pekarčík (Hrudík, Gergel)

Strely: 42:16

HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan – Kolba, Bdžoch, Hančák, Košecký, Hopkovič, Novický, Valečko, Gavrik – Dvurechensky, Piatak, Boyko – Giľák, Cútt, Mašlonka – Safaraleev, Linet, Róth – Chalupa, Toma, Hamráček.

HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Hruška, Kováčik, Hrudík, Bystričan, Loydl, Hřebíček, Šťastný – Podstavek, Tomčák, Tábi – Kluka, Kalináč, Lichanec – Uhnák, Laššo, Bečka – Gergel, Klenko, Pekarčík.

Rozhodovali: M. Korba, P. Korba – Janiga, Jobbágy

Diváci: 1628

HODNOTENIE ZÁPASU:

Ľ. Hurtaj (tréner HC TO): "Myslím, že sme dnes odohrali výborný zápas. Dostali sme sa do vedenia. Chceli sme byť aktívnejší ako včera a to sa nám aj podarilo. Udržali sme si vedenie 1:0 aj počas oslabení. Čo ma najviac mrzí, že sme nevyužili početné presilové hry, kedy sme mohli dať gól. Myslím, že máme na to hráčov, aby si poradili aj v oslabení súpera, ktoré Michalovce hrajú aktívne. Keby sa nám v niektorej presilovke podarilo odskočiť o dva góly, ten zápas by sme dotiahli do víťazného konca. Škoda, že sme spravili dve chybičky a to nás stálo zápas. Ale myslím, že takýto priebeh a koniec zápasu si chalani nezaslúžili, lebo hrali perfektne, išli na krv. Je to škoda. Na druhej strane, odohrali sme dva zápasy, ktoré vyhrali Michalovce ale my sme minimálne vyrovnaný súper. Tešíme sa už na piatok a na vypredaný štadión. Ideme do zápasov s tým, že vyrovnáme sériu."

Juraj Halo (brankár): "Odohrali sme super zápas. Chalani hrali obetavo až do konca. Celý zápas sme súpera k ničomu nepustili. Žiaľ, dve chyby v tretej tretine nás stáli víťazstvo. Nič sa nedeje, doma pred našimi vynikajúcimi divákmi vyrovnáme sériu a budeme sa vracať do Michaloviec za stavu 2:2. Takže nemáme sa čoho báť. Všetci vieme, že doma sme silní. Michalovce sa majú na čo tešiť!"

Topoľčany žijú hokejom!


Najbližšie zápasy

No scheduled matches

Súvisiace články