Michalovce nás jednoznačne zdolali

HC TOPOĽČANY - HK DUKLA INGEMA MICHALOVCE 1:4 (0:0,1:2,0:2)

Dnes sme mali možnosť vidieť vynikajúce hokejové divadlo. Tri body bral jednoznačne lepší celok. 

Michalovce ukázali svoju silu a potvrdili pozíciu lídra tabuľky St. Nicolaus 1. HL.

Vyše dvetisíc divákov videlo kvalitný hokejový zápas extraligových parametrov. Škoda nepremenených šancí nášho tímu, súper bol však jednoznačne lepší.

Gólový účet domácich mohol otvoriť už v druhej minúte zápasu Tomčák. Nestalo sa tak a diváci si museli počkať na prvý gól až do druhého dejstva. V 26. minúte otvoril skóre hostí Linet. O šesť minút neskôr si svoj gólový úspech Linet zopakoval  a to dokonca v oslabení hostí 5:3. Zdalo sa, že do šatní sa bude odchádzať za stavu 0:2. Laššo sa však postaral 6 sekúnd pred koncom druhej tretiny o zníženie skóre na 1:2. 

Dynamika hry sa nevytratila ani počes tretej tretiny.  Michalovce využili svoje dominantné postavenie na ľadovej ploche a navýšili skóre o dva ďalšie góly. Zápas sa skončil za stavu 1:4.  

Góly a asistencie: 40. Laššo (Hřebíček, Podstavek) – 26. Linet (Safaraleyev, Korenko), 32. Linet (Kolba, Róth), 49. Gavrik (Hopkovič), 53. Safaraleyev (Hančák, Kolba)

Strely: 17:40

HC Topoľčany: Halo – Ďurčo, Král, Kováčik, Hrudík, Hruška, Hřebíček, Bulák, Gergel – Podstavek, Tomčák, Tábi – Kluka, Kalináč, Nemček – Bečka, Uhnák, Laššo – Dvonč, Klenko, Pekarčík

HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan – Kurbatov, Kolba, Hančák, Korenko, Hopkovič, Novický, Bdžoch, Banovský – Dvurechensky, Piatek, Boiko – Giľák, Cútt, Gavrik – Safaraleyev, Linet, Róth – Chalupa, Toma, Hamráček

Rozhodovali: Patrik Purgat, Ľuboš Vido – Juraj Šefčík, Martin Junek

Diváci: 2139

Hodnotenie zápasu:

Ľ. Hurtaj (tréner HC TO) :

M. Chudý (tréner HK Michalovce) : 


Videogalériu zo zápasu si môžete prezrieť na našom FB profile tu

36. kolo je na programe v stredu - 9. januára 2019 o 17,00hod. Zápas odohráme na ľade súpera - HK Gladiators Trnava!

Topoľčany žijú hokejom!