PLAYOFF začína už budúci týždeň

Najzaujímavejšia časť tohtoročnej Slovenskej hokejovej ligy - PLAYOFF začína už na budúci týždeň.

Štvrťfinále otvára dvojzápas   4. a 5. marca 2020. 

Výhodu domáceho prostredia budú čerpať prvé štyri tímy.

Do štvrťfinále playoff postupuje osem mužstiev.  Už teraz môžeme s istotou povedať, že okrem 6. mužstiev skupiny A postupujú prvé dva tímy skupiny B -  MsHK DOXXbet Žilina a HK Levice.

Prvá trojica - Bratislava Capitals (112b), HK Vitar Martin (94b) a HC Topoľčany (91b) odskočila od zvyšku skupiny A  o 19 bodov.

O konečnom poradí na druhej a tretej priečke môžu ešte rozhodnú dva ostatné zápasy v nadstavbovej časti, ktoré odohráme tento týždeň.

Podobne je to aj v prípade štvrtej až šiestej priečky. 

HK Skalica a  MHK TSS GROUP Dubnica majú zhodne po 70 bodov.  Na chvoste A skupiny je síce HK Spišská Nová Ves, ale aj tá momentálne zaostáva za susedom v tabuľke iba o jeden bod. 

Známa je iba jedna štvrťfinálová dvojica : Bratislava Capitals vs. HK Levice. Na ostatné súperiace dvojice si budeme musieť počkať do konca nadstavbovej časti. 

O tom, s kým budeme bojovať o postup do semifinále,  rozseknú aj v našom prípade posledné dva zápasy nadstavby. V prípade, že predbehneme Martin a získame späť druhú priečku, bude naším súperom Žilina. Ak však zostaneme na treťom mieste, náš súper bude známy pravdepodobne až v piatok.

Definitívne však vieme, že  4. a 5. marca  štartujeme playoff štvrťfinálovým dvojzápasom na topoľčianskom zimnom štadióne !