Rozhovor s hlavným trénerom Ľubomírom Hurtajom

Ľubomíra Hurtaja sme sa opýtali ako hodnotí doterajšie pôsobenie v Tipos SHL, aktuálnu situáciu v mužstve a tiež opatrenia týkajúce sa Covid 19. 



1. Ako hodnotíte doterajšiu časť súťaže TIPOS SHL?? 

Zatiaľ sme celkom spokojní s doterajším priebehom ako aj počtom bodov, tak aj s nasadením našich hráčov. Jediné, čo nás mrzí je vysoká prehra s Humenným. Hodnotí hlavný tréner "A" mužstva HC Topoľčany Ľubomír Hurtaj. 


2. Ako ste spokojný s kádrom?? Čakajú nás nejaké zmeny v mužstve??

Mužstvo sa obmieňa od začiatku sútaže, či už vďaka pandémií, tak aj vďaka zraneniam. Brankári sú oporou mužstva, ďalej som rád, že sa zatiaľ dobre ukazuje Rus Legalin, ktorý sa k mužstvu pripojil minulý týždeň.  V priebehu tohto týždňa prebiehali ďalšie rokovania s hráčmi a podarilo sa nám získať z extraligy ďalšieho hráča Alexandra Zekuciu, keďže ešte pred súťažným obdobím náš tím opustil Karol Korim. Nejaké veľké zmeny neplánujeme, avšak musíme pri skladbe mužstva pozerať aj na hráčov, ktorí prekonali covid alebo sú zaočkovaní kvôli prípadnej ďalšej karanténe v mužstve, aby sme mohli ďalej pokračovať v súťaži.


3. V posledných dvoch zápasoch sa na súpiske mužstva neobjavil Henrich Ručkay a v poslednom zápase predčasne opustil striedačku aj Erik Čaládi, aký je dôvod?? 

Ručkay má zranenie zo zápasu s reprezentáciou SR18. Erik Čaládi sa zranil hneď  pri prvom striedaní v zápase s Humenným a Jozef Tomčák sa vyautoval po bitke v zápase a následnom treste 5 min + OK plus keď k tomu pripočítame zraneného Huga Kováča a po covide stále nie na 100 % pripraveného Alexandra Hvizdoša, tak sa nám tá zostava úplne rozbila hneď v úvode zápasu s Humenným. 


4. Ako hodnotíte aktuálne opatrenia covid19 a návštevnosť na zápasoch??

Tie opatrenia sú aké sú a nič s tým asi neurobíme, čo je však na škodu, pretože chlapci si za svoju hru a snahu zaslúžia plnšie tribúny, na ktoré sme boli zvyknutí pred covidom. Keď sa však človek pozrie na všetky štadióny, či už v našej lige alebo extralige tak je to veľká bieda a mám pocit, že to tak ešte nejaký čas potrvá.

 


Súvisiace články