SMS SÚŤAŽ "POĎ NA HOKEJ A VYHRAJ"

SMS súťaž "POĎ NA HOKEJ A VYHRAJ" stále prebieha!

HRÁTE O 150,00EUR!!!

Zašli SMS s textom HCTO na skrátené tel. číslo 6668  do 15.02.2019 do 19,00 hod.

HESLO súťaže  je: "FANDÍME HOKEJU, ŽIJEME HOKEJOM!"

Jedného súťažiaceho vyžrebujeme priamo na play off  zápase proti Michalovciam  15. 02. 2019 v čase medzi 19,15-19,45 hod.

Ďalšia súťažná hra bude prebiehať od nasledujúceho dňa po zápase a na ďalšom najbližšom domácom zápase budeme žrebovať jedného súťažiaceho, ktorý môže vyhrať vopred stanovenú finančnú čiastku,  minimálne 150,-Eur v prípade, že splní stanovené pravidlá.

SÚŤAŽ bude prebiehať do konca sezóny 2018/19 a každý domáci zápas budete súťažiť o finančnú čiastku minimálne 150,00Eur.

PRAVIDLÁ SMS SÚŤAŽE:

OdošlIte sms na skrátené tel. číslo 6668  s textom  HCTO

Cena spätnej sms je 1,00Eur s DPH.

  • V priebehu zápasu v čase medzi 19,15 - 19,45 hod. vyžrebujeme jedného súťažiaceho. Zavoláme mu na telefónne číslo z ktorého odosielal sms správu.
  • Vyžrebovaný súťažiaci musí  prijať hovor do 15. sekúnd od začatia zvonenia  a povedať správne heslo.
  • Heslo bude uvedené na www.hctopolcany.sk a na FB profile hctopolcany. Taktiež bude premietané na veľkoplošnej obrazovke počas hokejového zápasu.
  • V prípade, že vyžrebovaný súťažiaci neprijme hovor do 15. sekúnd, alebo bude nedostupný, prípadne bude mať obsadzovací tón, alebo povie nesprávne heslo nevyhráva nič. Súťažná čiastka sa v tomto prípade prenáša do ďalšej sms súťaže, ktorá bude prebiehať nasledujúci zápas.

VŠEOBECNÉ PRAVIDLÁ SMS súťaže „POĎ NA HOKEJ A VYHRAJ“ (ďalej len ,,súťaž“)

Organizátor súťaže: Hokejový klub HC Topoľčany (ďalej len organizátor)

SMS súťaž prebieha v čase

1. Súťažiaci sa do súťaže zapojí prostredníctvom zaslania SMS v správnom tvare, t.j. ak pošle SMS v tvare HCTO na číslo 6668 (ďalej len ,,SMS v správnom tvare“) a súťaží tak o minimálne o  150,00Eur (ďalej len cena).

2. Súťažiaci bude do súťaže zaradený toľkokrát, koľkokrát pošle SMS v správnom tvare. Počet SMS prijatých do súťaže z jedného telefónneho čísla nie je obmedzený.

3. Výhrou pre súťažiacich bude za daný zápas cena: min. 150,00Eur

4. Jeden súťažiaci bude vyžrebovaný ako možný výherca ceny.

5. Vyžrebovaný súťažiaci bude kontaktovaný telefonicky na vyžreb. tel. číslo. Pokiaľ na telefonát neodpovie do 15 sekúnd, prípadne bude obsadzovací tón, alebo nedostupný, a taktiež ak  sa neprihlási správnym heslom,  výhru nevyhráva. V tom prípade sa výhra posúva do ďalšej SMS súťaže.

6. Pre odovzdanie výhry je výherca povinný splniť nasledovné povinnosti: povedať heslo, uviesť svoje meno, priezvisko, presnú adresu.

7. Zapojením sa do súťaže vyjadrujú súťažiaci svoj súhlas s oficiálnymi pravidlami SMS súťaže.

8. Výhry z tejto súťaže nie je možné v zmysle §845 Občianskeho zákonníka súdne vymáhať ani za ne žiadať inú protihodnotu alebo náhradu finančnej alebo nefinančnej povahy.

9. Cena za jednu odpovednú SMS je 1,00€ s DPH.

10. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s.r.o. so sídlom Šulekova 70, Bratislava 811 03.

11. Súťažiaci berie na vedomie skutočnosť, že organizátor ani mobilní operátori nezaručujú, že v oblastiach s deklarovaným pokrytím príslušným rádiotelefónnym signálom súťažiaci vždy dosiahne pripojenie a dostatočné predpoklady na uskutočnenie komunikácie za účelom realizácie SMS súťaže.

12. Organizátor nenesie žiadnu zodpovednosť v súvislosti s nejasnosťami týkajúcimi sa vlastníckeho práva na Cenu. Spory o vlastnícke právo na Cenu nebudú mať vplyv na odovzdanie Ceny osobe spĺňajúcej požiadavky stanovené v tomto štatúte, t.j. osobe, ktorá sa preukáže MT resp. SIM kartou, cez ktorú bol odoslaný výherná SMS a ktorá splní podmienky získania výhry definované v tomto štatúte. Nebezpečenstvo škody na Cene prechádza na výhercu okamihom jej odovzdania.

13. Cena bude odovzdaná v daný deň, hneď po skončení zápasu v kancelárii prezidenta klubu. 

14. Organizátor je zároveň oprávnený tento štatút a podmienky v ňom obsiahnuté, najmä, ale nie výlučne podmienky týkajúce sa súťaže a získania Ceny, kedykoľvek zmeniť, súťaž skrátiť, predĺžiť, zrušiť či upraviť.

15. Tieto pravidlá sú zverejnené na www.hctopolcany.sk . V prípade potreby výkladu ktoréhokoľvek ustanovenia týchto pravidiel je rozhodujúcim pre záväznosť výkladu stanovisko organizátora. Pravidlá sa spravujú právnym poriadkom SR. Tieto pravidlá nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom ich zverejnenia.

16. Výhry v súťaži podliehajú zdaneniu podľa zákona.

17. Zaslaním SMS správy súťažiaci, ako dotknutá osoba, udeľuje organizátorovi, ako prevádzkovateľovi, súhlas so spracovaním osobných údajov v zmysle § 11 zákona č. 122/2013 Z. z o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ako „zákon o ochrane osobných údajov“). Účelom spracúvania osobných údajov je prezentácia súťaže a organizácia súťaže, jej vyhodnotenie, oslovenie výhercu a ďalšia komunikácia s výhercom súťaže, ako aj odovzdanie ceny. Vzhľadom k účelu organizátor, ako prevádzkovateľ, spracúva osobné údaje v nasledovnom rozsahu: meno, priezvisko, bydlisko, telefónne číslo a e-mailová adresa. Osobné údaje sa spracúvajú výlučne po dobu trvania udeleného súhlasu, a za podmienky, že súhlas nebol odvolaný, osobné údaje dotknutej osoby sa spracúvajú a uchovávajú počas trvania súťaže a 1 mesiac po skončení súťaže. Poskytnutie súhlasu je dobrovoľné a dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek odvolať rovnakým spôsobom, ako súhlas udelila. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od organizátora vyžadovať:

  • potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
  • informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod zákona o ochrane osobných údajov,
  • informácie o zdroji, z ktorého organizátor získal jej osobné údaje na spracúvanie,
  • zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  • opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  • likvidáciu osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil,
  • likvidáciu osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona o ochrane osobných údajov,
  • blokovanie osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti.

Okrem vyššie uvedeného patria dotknutej osobe aj ostatné práva v zmysle § 28 zákona o ochrane osobných údajov.

Osobné údaje sú spracovávané len v rozsahu nevyhnutnom na naplnenie účelu spracovania. V prípade, že SMS správa súťažiaceho obsahuje aj také osobné údaje, ktoré nemajú byť podľa organizátora súťaže predmetom zberu, takéto údaje budú zo strany prevádzkovateľa zlikvidované.

Vzhľadom ku skutočnosti, že dňom 25.05.2018 nadobúdajú účinnosť Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „GDPR“) a zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“), súhlas so spracovaním osobných údajov udelený v zmysle tohto bodu pravidiel súťaže sa bude dňom 25.05.2018 považovať za súhlas so spracovaním osobných údajov v zmysle § 13 ods. 1 zákona (článok 6 ods. 1 písm. a) GDPR). Informácie v zmysle § 19 zákona sú špecifikované v prílohe č. 1 týchto podmienok súťaže s názvom „INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV“.

18. Zaslaním SMS správy súťažiaci súčasne udeľuje organizátorovi v súlade s § 12 zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov privolenie na vyhotovenie obrazových snímok, fotografií, obrazových a zvukových záznamov týkajúcich sa jeho osoby alebo prejavov osobnej povahy, vyhotovených v súvislosti so súťažou a na ich použitie, spracovanie a zverejnenie na webových stránkach organizátora súťaže, v propagačných materiáloch organizátora a v budove organizátora, a to na reklamno-marketingové účely a na účely súťaže.

19. Neoddeliteľnou súčasťou týchto pravidiel je príloha č. 1 - INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV15. V prípade neoverenia vlastníka MT, resp. SIM karty vyžrebovaného výhercu súťaže v rámci obdobia 24 hodín po vyžrebovaní výherca stráca nárok na získanie Ceny a organizátor má právo konečného rozhodnutia ako naložiť s nepridelenou Cenou.


Ďalšie články