Ani Dubnica nepreťala našu víťaznú vlnu

Fantastický výkon našich hokejistov bol dnes v Dubnici odmenený víťazstvom!

MHK TSS GROUP DUBNICA - HC TOPOĽČANY 2:3PP (0:0, 1:1, 1:1, 0:1)

Michel Miklík pokrstil svoj prvý zápas v žlto-červenom drese gólom ! Denis Pätoprstý proti Dubnici skóroval 2x !

Prvá tretina napriek aktívnej hre oboch tímov bola skúpa na gól. Obrana aj gólmani oboch tímov odviedli dobrý výkon.
Skóre otvoril v 29. minúte domáci Matejka a poslal Dubnicu do vedenia 1:0. Topoľčany 30 sekúnd pred koncom prostredného dejstva vracajú úder v podobe gólu z hokejky Denisa Pätoprstého a vyrovnávajú na 1:1.

42. minúta patrí novej posile topoľčianskeho útoku - Michelovi Miklíkovi, ktorý nám presnou strelou zabezpečil vedenie 1:2. Odveta od domácich na seba nedala dlho čakať a v 44. minúte opäť nastúpi Matejka, aby dorovnal na 2:2. Do konca hracieho času sme napriek veľkej snahe oboch súperiacich tímov už gól nevideli. Zápas skončil v riadnom hracom čase 2:2.
62. minúta rozhodla o našom víťazstve v podaní druhého gólu Denisa Pätoprstého. Z Dubnice si tak odvážame ďalšie víťazstvo a cenné 2 body.

Fantastické ! Chalani ďakujeme !

GÓLY A ASISTENCIE: 29. Matejka (Švec, Hegyi), 44. Matejka (Homer, Lakosil) – 40. Pätoprstý (Uhnák, Podstavek), 42. Miklík (Laššo, Hřebíček), 62. Pätoprstý (Hřebíček)

STRELY: 37:37

MHK TSS GROUP Dubnica nad Váhom: Lakosil – Švec, Homer, Košecký, Chatrnúch, Hefka, Trška, Fančovič, Dúžek – Matejka, Hegyi, Kokavec – Klimenta, Nemček, Jakúbek – Kristín, Ďuriš, Jakubík – Bodnár, Hudák, Kanaet.

HC TOPOĽČANY: Kompas – Ďurčo, Španko, Hřebíček, Kováčik, Bystričan, Hrudík, Bulák, Gergel – Pätoprstý, Miklík, Podstavek – Kluka, Lantoš, Bečka – Laššo, Uhnák, Pekarčík – Olejník, Kubek, Špankovič.

ROZHODOVALI: Lesay – Tvrdoň, Ševčík.

ZÁPAS HODNOTÍ  ĽUBOMÍR HURTAJ:

"Myslím, že zápas bol veľmi kvalitný z oboch strán. Som rád, že sme získali dva body, pretože dnes to bolo naozaj ťažké. V dôležitých situáciách nás však podržal brankár. Mali sme niekoľko šancí, aby sme rozhodli ale takú istú príležitosť mali aj hostia. Nakoniec sme zvíťazili my. Musím povedať, že chalani dnes odviedli veľmi dobrý výkon a som spokojný, že od tak ťažkého súpera, akým je Dubnica si vezieme dva body. "

 


Prehľad zápasu

2
Góly Góly
3
37 (5,41 %)
Strely Strely
37 (8,11 %)
34 (91,89 %)
Zákroky Zákroky
35 (94,59 %)
0/0 (0,00 %)
Presilové hry Presilové hry
0/1 (0,00 %)
1/1 (100,00 %)
Oslabenia Oslabenia
0/0 (0,00 %)
0/0 (0,00 %)
Vhadzovania Vhadzovania
0/0 (0,00 %)
Kompletný prehľad zápasu

Priebeh zápasu

1. tretina
2. tretina
3. tretina
Predĺženie
Zápas sa skončil
Kompletný priebeh zápasu

Najbližšie zápasy

No scheduled matches