HK Skalica, s.r.o. vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

2:3
(0:1, 1:0, 1:2)
6. kolo, Číslo zápasu 528 Skalica Aréna 623 divákov

Skalica zdolaná!

A JE TO TAM! DNES SME POKORILI AJ SKALICU!

HK SKALICA - HC TOPOĽČANY 2:3 (0:1, 1:0, 1:2)

Už v 23. sekunde otvoril skóre Juraj Ďurčo, ktorému to túto sezónu neuveriteľne padá do brány súpera. Zabezpečil nám  vedenie 0:1 do konca prvého dejstva.

Odveta zo strany Skalice prišla v 22. minúte. Štumpf  využil naše oslabenie  a dorovnal na 1:1. Druhá tretina skončila za stavu 1:1.

Posledné dejstvo gólovo vynahradilo predchádzajúce dve časti. Od 50. minúty začal náš part. Prvú presilovú hru využil Tomčák za asitencie Kováčika a Hřebíčka. Šikovnou strelou potrestal súpera a opäť nás poslal do vedenia 1:2. O necelú minútu v ďalšej presilovke sme "odmenili" Skalicu tretím gólom. Tentokrát  z hokejky Henricha Ručkaya, ktorému opäť sekundoval Kováčik. Stav hry sa zmenil na 1:3. V 54. minúte Skalica zabojovala o obrat skóre a počas presilovej hry zásluhou Šmída znížila stav na  2:3. To však bol posledný gól, ktorý diváci v Hant aréne videli. 

Zo Záhoria vezieme cenné tri body a na konte nám pribudla štvrtá výhra v rade!

Góly a asistencie: 22. Štumpf (Okoličány, Škápik), 54. Šmída (Štumpf) – 1. Ďurčo (Podstavek), 50. Tomčák (Kováčik, Hřebíček), 51. Ručkay (Kováčik)

HK Skalica: Trutt – Horváth, Škápik, Mikéska, Janík, Hohl, Fereta, Hílek, Moritz – Okoličány, Šmída, Štumpf – Trenčan, Jaša, A. Kotzman – Trnka, Pulščák, Dvonč – Koziot, Nemec, Derkin.

HC Topoľčany: Kompas – Huba, Ďurčo, Kováčik, Bystričan, Hřebíček, Hrudík, Španko, Džugan – Kluka, Tomčák, Slávik – Podstavek, Laššo, H. Ručkay – Gergel, Lantoš, Pekarčík – Olejník, Uhnák, Špankovič.
Rozhodca: Tvrdoň – Crman, Šefčík.

Diváci: 623

HODNOTENIE ZÁPASU:

Ľ. HURTAJ (tréner HC Topoľčany): "V Skalici sme chceli potvrdiť víťazstvo nad Bratislavou. Pripravovali sme sa na to, chceli sme bodovať. Som rád, že sa nám to podarilo, aj keď ten náš výkon a vôbec zápas nebol taký optimálny. Sme radi, že sa nám podarili využiť dve presilové hry v priebehu poslednej tretiny, kedy sme odskočili súperovi na 1:3. Vďaka obetavému výkonu hráčov  ,počas oslabenia 5:3 v závere stretnutia, sme napokon udržali skóre 2:3. Sme spokojní, že máme tri body. Teraz nás čaká príprava na ďalší zápas, aby sme potvrdili víťazstvo proti Trnave už túto nedeľu."   

Fotogaleria