Hokejový klub Levice vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

2:3
(0:1, 2:2, 0:0)
8. kolo, Číslo zápasu 539 ZŠ Levice 724 divákov

Po ťažkom súboji vezieme z Levíc tri body

HK LEVICE - HC TOPOĽČANY 2:3 (0:1,2:2,0:0)

Dnes tesne ale predsa výhra na levickom ľade. Nováčik SHL predviedol výborný výkon a ukázal, že je plnohodnotným súperom.

Na úvod stretnutia nás domáci privítali výdatnou ofenzívou. Kompasa sa im však nepodarilo prekonať. Napokon sme otvárali skóre my zásluhou Kluku v 7. minúte zápasu. Asistencia Kováčik, Koyš.

Druhá tretina priniesla vyrovnanú hru. Hneď v prvej minúte mal gólovú premiéru v topoľčanskom drese Džugan, ktorý zvýšil náš gólový náskok na 2:0.

Túžba levov po víťazstve bola tak veľká, že do konca 35. minúty dokázali vyrovnať na 2:2.

Záchrana prišla v 38. minúte opäť z hokejky Kluku, ktorý definitívne zaknihoval naše víťazstvo.

Posledné dejstvo prinieslo niekoľko šancí na oboch stranách ale bez úspešného zakončenia.

Z Levíc odchádzame s tromi bodmi, ktoré nás udržali na 3. priečke SHL.

Góly a asistencie: 23. Tužinský, 35. Vorobjev (Adámik, Matejovie) – 7. Kluka (Kováčik, Koyš), 21. Džugan (Lantoš, Kováčik), 38. Kluka (Koyš, Tomčák)

Strely: 40:21

HK Levice: Pavličko (Pončák) – Kuzma, Kohút, Romaňák, Novák M., Šturdík, König P., Bujanov, Matejovie – Tužinský, Mihalík, Tábi – König D., Klenko, Piačka – Svitana, Mrázik, Gubo – Adámik, Kosorín, Vorobjev

HC Topoľčany: Kompas (Komžík) – Ďurčo, Huba, Kováčik, Hřebíček, Bystričan, Hrudík, Španko, Špankovič – Gergel, Laššo, Pekarčík – Koyš, Tomčák, Kluka – Džugan, Lantoš, Podstavek – Olejník, Uhnák, Slávik

Rozhodca: Moller – Crman, Šotek

Diváci: 724

HODNOTENIE ZÁPASU

Ľ. HURTAJ: "Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas a to sa aj potvrdilo. Musím povedať, že sme dnes odohrali najhoršiu prvú tretinu v tohtoročnej sezóne. Sme radi za tri body, ale súper bol lepší. Bolo dobré, že sme využili presilové hry a výborne sme ubránili oslabenia. Dnes sme vyhrali hlavne zásluhou brankára Kompasa. S výkonom mužstva nie som vôbec spokojný a to som dal hráčom po zápase aj patrične najavo."

Fotogaleria