HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY vs. MsHK Žilina, a.s.

4:0
(1:0, 2:0, 1:0)
9. kolo, Číslo zápasu 542 ZŠ Topoľčany 1152 divákov

Žilina zdolaná, siedma výhra na konte!

HC TOPOĽČANY - MsHK DOXXbet ŽILINA 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)


Výborná taktická hra našich hokejistov a heroický výkon Kompasa, ktorý dnes vychytal čisté konto,  nám zabezpečili  ďalšie tri body!

Na konte máme už siedmu výhru v rade. Dnešné víťazstvo nás posunulo na druhú priečku SHL!

A samozrejme treba vyzdvihnúť famóznu atmosféru v hľadisku, ktorá posúvala našich chlapcov k víťazstu!

Žilina dnes jednoducho nemala šancu!

Góly a asistencie: 5. Uhnák (Podstavek, Olejník), 21. Kluka (Koyš), 25. Koyš (Hřebíček, Tomčák), 55. Slávik (Bystričan)

Strely: 40:35

HC Topoľčany: Kompas (Vičan) – Ďurčo, Huba, Kováčik, Hřebíček, Bystričan, Hrudík, Španko, Kubek – Slávik, Lantoš, Podstavek – Koyš, Tomčák, Kluka – Gergel, Laššo, Pekarčík – Olejník, Uhnák, Špankovič

MsHK Žilina: Lackovič (Cigánik) – Surán, Dubeň, Leško, Coma, Pišoja, Patlevič, Housa, Dubina – Síkela, Minárik, Chlepčok – Rehák, Húževka, Ondruš – Macek, Prášil, Záhradník – Junas, Valášek, Pjatak

Rozhodca: Moller – Crman, Maškulka

Diváci: 1152

 

HODNOTENIE ZÁPASU:

Stanislav ŠKORVÁNEK, Ing. (tréner MsHK DOXXbet Žilina):  “Na začiatok by som chcel mimo zápasu povedať - som veľmi rád, že som sa vrátil na zimný štadión, kde som vyrastal. Chcem sa poďakovať topoľčianskemu fanklubu za privítanie. Milo ma to prekvapilo a veľmi si to vážim. Čo sa samotného zápasu týka, tak to bude veľmi stručné a jasné. Stretli sa dve mužstvá, ktoré každé z nich je v inej fáze vývoja a budovania. Domáci podali výborný výkon. Podľa mňa sú zatiaľ najlepším mužstvom, s ktorým sme sa stretli v tejto súťaži v tomto ročníku. Všade boli skôr, boli technickejší, rýchlejší, hra sa im darila. My sme mali problémy, ale aj napriek tomu si myslím, že sme si zaslúžili dať jeden gólik. Možno, keby sme za stavu 2:0, alebo 3:0 dokázali dať gól, tak možno sa zo zápasu dostaneme. Bohužiaľ, to sa nám nepodarilo. Tretia tretina sa viac-menej dohrávala. Dnes sme jednoducho nemali na to, aby sme získali body. Mrzí ma, že sme sa na niektoré veci pripravovali a aj napriek tomu sme ich nezvládli. Každopádne domáci boli dnes určite lepší a zaslúžili si všetky body. Gratulujem im k víťazstvu.”

Ľubomír HURTAJ (tréner HC Topoľčany):  “Pripravovali sme sa na dnešný zápas. Ťaháme už nejakú sériu výhier a vieme, že tabuľka je našlapaná. Predchádzajúci zápas v Leviciach sme nepodali dobrý výkon a to sme si rozobrali v kabíne. Vedli sme, že nás čaká ťažký zápas s chlapcami, ktorí dobre korčuľujú. Presvedčili sme sa o tom už v prípravnom zápase, kedy sme inkasovali päť gólov. Som rád, že naše mužstvo dnes ukázalo úplne inú tvár takú, akú si predstavujeme. Aj keď musím povedať, že Žilina dnes bola stále nebezpečná. Vďaka Kompasovi sme sa udržali. Ustáli sme aj veľmi nebezpečné oslabenie 5:3, ktoré mohlo skončiť gólom a v tom prípade by bol zápas úplne iný. Som rád, že mužstvo ukázalo dobrý výkon. Dúfam, že po tých problémoch, ktoré sme mali v auguste, keď sme skladali mužstvo, si tím formuje svoju tvár. To sme ukázali v dnešnom zápase. Čakajú nás ďalšie dva zápasy doma a verím, že sme dnes dali dobrú pozvánku pre ľudí. Verím, že budeme pokračovať v nastavenom tempe a budeme sa naďalej zlepšovať.”

Fotogalériu zo zápasu si môžete pozrieť na našom FB profile tu

 

Ďalší zápas odohráme opäť doma v stredu 9. 10. 2019 o 18,00 hod. proti DUBNICI !
Pôjde o veľa !  Zabojujeme o prvú priečku v lige!

TOPOĽČANY, METO HOKEJA!

Fotogaleria