HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY vs. Hokejový klub Martin o.z.

4:1
(2:0, 1:0, 1:1)
11. kolo, Číslo zápasu 551 ZŠ Topoľčany 1556 divákov

Na topoľčianskom ľade padol aj Martin

HC TOPOĽČANY - HK VITAR MARTIN 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Dnes sme na topoľčianskom zimnom štadióne videli opäť vydarené hokejové divadlo. Ťažký súper nás držal v dynamickom tempe až do konca posledného dejstva.
O výsledku dnešnej hry prakticky rozhodla prvá tretina.

Skóre v dnešnom zápase otváral Tomčák už v tretej minúte hry. Asistencia Kováčik - Kluka. V 11. minúte zúžitkoval prihrávku Koyš, ktorý zvýšil náš gólový náskok na 2:0. 

Druhá tretina mala zaujímavý priebeh. Priniesla niekoľko vyložených šancí skórovať pre obe mužstvá. Gól nakoniec padol len jeden z hokejky Olejníka  v 26. minúte počas nášho oslabenia. 

Súper neskladal zbrane ani za stavu 3:0 a v poslednom dejstve sa snažil otočiť skóre. Útočná hra priniesla martinačanom  ovocie v 42. minúte v podobe gólu Paulínyho.

Súper v agresívnej hre pokračoval až do konca zápasu.  Naša obrana aj brankár predviedli výbornú prácu. Martin nás síce jednoznačne prestrieľal, ale efektivita bola na našej strane. Kompas zo zápasu opäť vyšiel ako individuálny víťaz!

Definitívnu bodku za zápasom dal Tomčák svojim druhým gólom minútu pred koncom hry a potvrdil tak naše víťazstvo!

V hľadisku sme síce zažívali miestami infarktové stavy, ale výsledok stojí za to. Pripísali sme si 9. výhru v rade a na konte nám pristalo 26 bodov, ktoré nás udržali na druhej priečke.

Fantastické! Ďakujeme!

Góly a asistencie: 3. Tomčák (Kováčik, Kluka), 11. Koyš (Tomčák, Kluka), 26. Olejník, 59. Tomčák (Koyš, Ďurčo) – 42. Paulíny (Nauš)

Strely: 25:45

HC TOPOĽČANY: Kompas (Komžík) – Ďurčo, Huba, Kováčik, Hřebíček, Bystričan, Hrudík, Španko, Špankovič – Gergel, Laššo, Pekarčík – Koyš, Tomčák, Kluka – Uhnák, Lantoš, Podstavek – Olejník, Kubek, Slávik

HK VITAR MARTIN: Gavalier (Bernát) – Ligas, Themár, Lavička, Šimon, Rusina, Oravec, Poliaček, Urbánek, Brezniak – Videlka, Murček, Melcher – Zeliska, Barto, Rudzan – Paulíny, Langhammer, Nauš.

ROZHODOVALI: Valko – Crman, Hanko

DIVÁCI: 1556

 

HODNOTENIE ZÁPASU:

 

FOTOGALÉRIA zo zápasu tu

Ďalší zápas odohráme už na ľade súpera v Spišskej Novej Vsi 16.10.2019.

Fotogaleria