HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY vs. Hokejový klub HK ‘95 Považská Bystrica

13. kolo, Číslo zápasu 562 ZŠ Topoľčany 894 divákov

Považská Bystrica zdolaná

Považská Bystrica nás dnes školila počas posledného dejstva, ale 3 body predsa len zostali doma!

HC TOPOĽČANY - HK -95´POVAŽSKÁ BYSTRICA 3:2 (1:0, 2:1, 0:1)

Prvá tretina bola jednoznačne v našej réžii. V 11. minúte Laššo otvoril nielen náš ale aj svoj osobný gólový účet v tohtoročnej sezóne. Stav hry  zmenil na 1:0.

Ďalší gól padol až v druhej tretine z hokejky Hrudíka, ktorý zvýšil na 2:0. Náš gólový náskok navýšil Slávik za asistencie Olejníka a Kubeka v 31. minúte. Zdalo sa, že je rozhodnuté. Šesť sekúnd pred koncom druhého dejstva hostia využili naše dvojnásobné vylúčenie, odvolali brankára a otvárajú svoj gólový účet zásluhou Zlochu a znižujú na 3:1.

Posledné dejstvo nastúpili hostia v úplne inej forme. Jednoznačne nabrali sebavedomie a to sa začalo prejavovať v mimoriadne akčnej hre. Považská sa snažila za každú cenu zvrátiť skóre. Napriek viacerým šanciam zúžitkovali šancu až 3 sekundy pred koncom zápasu. Zásluhou Šefčíka zapisujú definitívny výsledok dnešného zápasu 3:2.

Na záver treba poznamenať, že Komžík dnes v bráne predviedol výborný výkon a podržal svoj tím.

GÓLY A ASISTENCIE: 11. Laššo (Podstavek, Pekarčík), 27. Hrudík (Laššo, Pekarčík), 31. Slávik (Olejník, Kubek) – 40. Zlocha (Ligas, Drevenák), 60.Šefčík (Drevenák, Ligas)

STRELY: 29:40

HC TOPOĽČANY: Komžík – Ďurčo, Španko, Kováčik, Hřebíček, Hrudík, Bystričan, Bulák – Gergel, Laššo, Pekarčík – Olejník, Tomčák, Kluka – Uhnák, Lantoš, Podstavek – Špankovič, Kubek, Slávik

HK 95 POVAŽSKÁ BYSTRICA:  Lamper – Šefčík, Knudsen, Božík, Niník, Saboš, Augustín, Rufati – Dmitriev, Zlocha, Cíger – Ligas, Pšurný, Drevenák – Mokrohájsky, Švantner, Németh – Krieger, Turan
 

ROZHODOVALI: Vido – Kiepeš, Stankovič
 

DIVÁCI: 894

 

HODNOTENIE DNEŠNÉHO ZÁPASU:

 

FOTOGALÉRIA ZO ZÁPASU TU

Ďalší zápas nás čaká v stredu 23. 10. 2019 u súpera - Bratislava Capitals. 

Doma sa vidíme až v piatok 25. 10. 2019 o 18,00 hod. Zápas odohráme proti HK SKALICA. A to bude horúco!

Fotogaleria