Hokejový klub HK ‘95 Považská Bystrica vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

5:4 sn
(2:1, 2:1, 0:2, 0:0)
22. kolo, Číslo zápasu 607 ZŠ Považská Bystrica 110 divákov

Z Považia len s jedným bodom

Považská Bystrica nás poriadne prevetrala!
Dnešný zápas bol jasným príkladom, ako to vyzerá, keď nie sme vo forme a chýbajú nám kľúčoví hráči. Prvá aj druhá tretina bola jednoznačne pod taktovkou domácich. Poslednú tretinu sme síce potiahli aj za predchádzajúce dve dejstvá, ale to nestačilo na výhru. V riadnom hracom čase skončil zápas remízou 4:4.

Víťaza neprinieslo ani predĺženie.  Samostatné nájazdy rozhodli, že dva body zostali na Považí.

HK '95 POVAŽSKÁ BYSTRICA - HC TOPOĽČANY 5:4 (2:1, 2:1, 0:2 - 0:0)

GÓLY A ASISTENCIE: 5. Rodionov (Mokrohajský, Rufati), 18. J. Zlocha (Cíger), 39. Rufati (Cíger, Niník), 40. J. Zlocha (Nahálka, Cíger) – 16. Pätoprstý (Kluka, Hřebíček), 29. D. Gergel (Kubek, Tomčák), 41. Uhnák (Olejník, Bečka), 60. Laššo (Kováčik, Kluka)

HK 95 POVAŽSKÁ BYSTRICA: Lamper – Augustín, Nahálka, Šefčík, L. Ďurkech, Knudsen, Niník, A. Zlocha – Jakubec, J. Zlocha, Cíger – Ligas, Dmitriev, Krieger – Mokrohajský, Rufati, Rodionov – L. Urbánek, Turan, Pelech.

HC TOPOĽČANY: Halo, Komžík – Ďurčo, Španko, Kováčik, Hřebíček, Huba, Hrudík, Bystričan, Bulák – Kluka, Tomčák, Špankovič – Bečka, Uhnák, Pätoprstý – D. Gergel, Laššo, Pekarčík – Olejník, Kubek.

ROZHODOVALI: Vido – Kollár, J. Lesay.

DIVÁCI: 110

HODNOTENIE ZÁPASU:

Ľubomír Hurtaj (tréner HC Topoľčany):
"Prvé dve tretiny boli z našej strany veľmi slabé, robili sme chyby. Súper bol lepší, lepšie korčuloval. V poslednej tretine sme sa zlepšili a do konca hracieho času sme dokázali vyrovnať na 4:4. Ale vďaka odohratej jednej tretine sme nemohli pomýšľať na zisk troch bodov. Musíme sa dať rýchlo dokopy, aby sme v piatok zápas proti Bratislave odohrali so cťou a tak ako sa patrí."

 

Fotogaleria