Bratislava Capitals, a.s. vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

2:3 pp
(0:2, 1:0, 1:0, 0:1)
2. kolo, Číslo zápasu 706 Arena Ondreja Nepelu 687 divákov

Capitals padol na domácom ľade

 

BRATISLAVA CAPITALS - HC TOPOĽČANY 2:3pp (0:2, 1:0, 1:0, 0:1)

Capitals dnes padol na domácom ľade!
Síce nemáme celý trojbodový zisk, ale každé víťazstvo proti lídrovi tabuľky sa viac ako počíta!

Dnes sa hral atraktívny útočný hokej. Prvá tretina bola jednoznačne v našej réžii, čo sme potvrdili dvomi gólmi.
Skóre otváral v 6. minúte Pätoprstý za asistencie Miklíka a Nováka. V jedenástej minúte zvýšil náš gólový náskok na 2:0 Martin Hřebíček. Podiel na ňom mal Koyš a Mihálik, ktorý debutoval prvým kanadským bodom v červeno-žltom drese.
Druhé dejstvo bolo náročnejšie. Domáci sa snažili zvrátiť nepriaznivý stav. Pravá chvíľa pre Capitals prišla v 36.minúte. Sloboda od modrej čiary neuveriteľnou strelou prekonal Hala a znížil na 1:2.
Posledná tretina nabrala ešte väčšiu dynamiku. Tlak domácich v úvode sa vyplatil. V 43. minúte Šalka vyrovnal na 2:2. Do konca riadneho hracieho času, napriek niekoľkým vysloveným šanciam na oboch stranách, ďalší gól nepadol.
Nasledovalo predĺženie.
Konečný výsedok na 2:3 zaknihoval Novák v 63. minúte za asistencie Tomčáka.

Strata jedného bodu v dnešnom zápase nás síce stojí druhú priečku v lige, ale dnešné víťazstvo nesmierne teší!

GÓLY A ASISTENCIE: 36. Sloboda (Slovák, Buc), 43. Šalka (Smolka, Juriga) – 6. Pätoprstý (Miklík, Novák), 11. Hřebíček (Mihalík, Koyš), 63. Novák (Tomčák)

HC BRATISLAVA CAPITALS: Climie – Martinelli, Bohunický, Sloboda, Biro, Lukáčik, Bača, Juriga, Danišovský – T. Varga, Buc, R. Varga – Kružík, Slovák, Selleck – Hudec, Kalináč, Surovka – Šalka, Smolka, Vašaš

HC TOPOĽČANY: Halo – Novák, Ďurčo, Kováčik, Hřebíček, Huba, Bystričan, Hrudík, Bulák – Koyš, Mihalík, Kluka – Pätoprstý, Tomčák, Miklík – Jurák, Podstavek, Uhnák – Pekarčík, Laššo, Gergel

ROZHODOVALI: Výleta – Crman, Maškulka

DIVÁCI: 687

 

Ľubomír HURTAJ hodnotí výkon svojho mužstva v dnešnom zápase:

" Musím pochváliť mužstvo za dnešný výkon. Nebolo to určite ľahké. Prvú tretinu sme odohrali asi najlepšie v tejto sezóne. Mali sme dobrý pohyb, šance, dali sme dva góly. V druhej tretine zapla Bratislava. Trochu ma mrzí, že sme v nej boli trochu pasívni, čo sa nám nevyplatilo. Dali sme sa zatlačiť, súper to využil a inkasovali sme gól. V tretej tretine sa Bratislave podarilo vyrovnať, ale stále sme s ňou  dokázali hrať hokej, kde sa striedali šance. Som rád, že máme dva body. Celé mužstvo dnes podalo dobrý výkon, ktorý bol podporený výborným brankárom. " 

 

Famózne gólové zakončenia našich hráčov aj na TA3  (Zdroj: ta3.com)

Fotogaleria