Mestský hokejový klub Dubnica nad Váhom vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

5. kolo, Číslo zápasu 714 ZŠ Dubnica n/Váhom 489 divákov

Dubnici sme vzali všetky body


Dubnicu sme dnes s prehľadom zdolali !

MHK TSS GROUP Dubnica - HC Topoľčany 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Skóre otvárali hostia rýchlou strelou z hokejky Lantoša v 5. minúte zápasu. To však bolo jediné dnešné zaváhanie Kompasa.
V 9. minúte nás vrátil do hry Jozef Tomčák, ktorý tečoval strelu Michala Nováka a nasmeroval do brány Lakosila. Stav hry sa zmenil na 1:1. Do vedenia sme sa dostali v 17. minúte pohotovou strelou navrátilca Patrika Koyša, ktorému sekundoval Kováčik.
Po prvom dejstve sa do šatní odchádzalo za stavu 1:2.
V druhej tretine zvýšil náš gólový náskok na 1:3 Albín Podstavek. V 24. minúte počas nášho oslabenia úspešne zakončil svoju individuálnu akciu do brány súpera.

V 56. minúte Denis Pätoprstý tečoval strelu opäť od Michala Nováka do dubnickej bránky a zaknihoval tak definitívny výsledok dnešného zápasu na 1:4.
Cenné tri body vezieme do Topoľčian!
Fantastické! Ďakujeme za pekný hokejový zážitok a skvelý výsledok!

GÓLY A ASISTENCIE: 5. Lantoš (Čakajík, Klimenta) – 9. Tomčák (Novák Michal, Ďurčo), 17. Koyš (Kováčik), 24. Podstavek, 56. Pätoprstý (Novák Michal, Tomčák)

MHK TSS GROUP DUBNICA: Lakosil – Fančovič, Homer, Chatrnúch, Čakajík, Trška, Košecký, Plavecký, Hefka – Jakubík, Hegyi, Nemček – Klimenta, P. Fabuš, Lantoš – Kanaet, Ďuriš, Hudák – Vakrameyev, Kristín, Bodnár.

HC TOPOĽČANY: Kompas – Ďurčo, Huba, Hřebíček, Kováčik, Bystričan, M. Novák, Bulák, Hrudík – Jurák, Bečka, Podstavek – Pätoprstý, Tomčák, Miklík – D. Gergel, Laššo, Pekarčík – Kluka, Uhnák, Koyš.

ROZHODOVALI: Valachovič – Hercog, Junek

DIVÁCI: 489

 

Ľubomír Hurtaj (tréner HC Topoľčany) hodnotí výkon svojho mužstva v dnešnom zápase:

“Musím hráčom poďakovať, podali dnes veľmi dobrý tímový výkon. To čo sme si povedali pred zápasom,  plnili do bodky. Začiatok zápasu nám trochu nevyšiel, dostali sme sa do oslabenia a potom sme inkasovali gól. Mužstvo sa však nakoplo a až na nejaký úsek v polovici druhej tretiny,  sme mali zápas pod kontrolou. Výborne sme odohrali poslednú tretinu,  kedy sme Dubnicu prakticky k ničomu nepustili. Držali sme súpera na dištanc, mali sme puk na hokejkách. Podľa mňa sme dnes podali jeden z nalepších výkonov v tejto sezóne. Bolo tam síce pár detailov, na ktorých musíme pracovať,  ale je sa z čoho odraziť. Dúfam, že to  zopakujeme aj v ďalších zápasoch. “

Fotogaleria