Hokejový klub Spišská Nová Ves vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

3:2
(0:0, 2:0, 1:2)
Stav série: 1:2 3. kolo, Číslo zápasu 765 ZŠ Spišská Nová Ves 1303 divákov

Spišiaci si tretí štvrťfinálový zápas nedali

HK SPIŠSKÁ NOVÁ VES - HC TOPOĽČANY 3:2 (0:0, 2:0, 1:2)

Dnes bol pre nás príliš krátky zápas na to, aby sme si pripísali ďalšiu výhru na konto. Hru sme naplno rozbalili až v druhej polovice zápasu a to nás stálo víťazstvo. Spišiakom sa tak podarilo znížiť stav série na 1:2.
V každom prípade sme však videli kvalitné hokejové stretnutie a môžeme sa už dnes tešiť na ďalšie.
Štvrté štvrťfinálové kolo nás čaká už zajtra 9.3.2020 opäť na Spiši.

 

GÓLY A ASISTENCIE: 32. Fabián (Vartovník, Tyczynski), 36. Romaňák (Ordzovenský, Tyczynski), 44. Findura (Tyczynski, Piačká) – 46. Hrebiček (Podstavek, Kluka), 60. Podstavek (Koyš, Kluka)

HK SPIŠSKÁ NOVÁ VES: Rabčan- Fabián, Chovan, Novák, Vartovník, Kover, Romaňák, Ordzovenský, Koky,Jakúbek, Vorobyev, Knižka,Boldižár, Findura, Tcyzynki, Piačka, Alvo, Knudsen, Ondov, Václav, Olejník

HC TOPOĽČANY: Halo - Ďurčo, Novák, Podstavek, Laššo, Jurák, Hrebíček, Koyš, Kováčik, Mihalík, Kluka, Hrudík, Uhnák, Pekarčík, Bystričan, Huba, Pätoprstý, Tomčák, Miklík,Bečka, Gergel

ROZHODOVALI: Smerek, Pribula, Kalina, Wolf

DIVÁCI: 1303

STAV SÉRIE : 1:2

 

Ľubomír HURTAJ hodnotí tretí štvrťfinálový zápas proti Spišskej Novej Vsi:
"Nebol to výkon, aký by som chcel. Hlavne prvú tretinu sme prepadávali a dávali sme Spišskú do veľkých šancí. Škoda druhej tretiny, kde sme boli nedisciplinovaní a súper sa dostal do vedenia. V tretej tretine sme chceli výsledok zvrátiť a dostali sme gól z offisidu na 3:0. Potom sme súpera tlačili, mali sme niekoľko čistých a vyložených šancí, ale druhý gól už prišiel neskoro. Aj keď sme mali pár sekúnd pred koncom čistú šancu na vyrovnanie, nepodarilo sa nám vyrovnať skóre. Musíme sa z toho poučiť a v ďalšom zápase podať výkon ako posledných 10 minút."

 

Fotogaleria