Hokejový klub Spišská Nová Ves vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

1:5
(0:0, 1:2, 0:3)
Stav série: 1:3 4. kolo, Číslo zápasu 769 ZŠ Spišská Nová Ves 1258 divákov

Na Spiši víťazne, stav série 3:1

HK SPIŠSKÁ NOVÁ VES - HC TOPOĽČANY 1:5 (0:0, 1:2, 0:3)

Stav série: 1:3

 

Dnes si naši chlapci vybojovali na Spiši tretie víťazstvo v štvrťfinálovej sérii. Od postupu do semifinále nás delí už len krok. 

 

GÓLY A ASISTENCIE: 39. Novák (Tyczynskí, Chovan) – 27. Pätoprstý (Miklík, Tomčák), 36. Pätoprstý (Novák, Miklík), 43. Koyš (Bečka, Kluka), 53. Kluka (Pätoprstý), 59. Laššo (Podstavek)

HK SPIŠSKÁ NOVÁ VES: Rabčan- Šimo
Obrancovia: Romaňák, Ordzovenský, Štrauch, Fabián, Knižka, Boldižár, Chovan, Knudsen
Útočníci: Koky, Piačka, Vorobyev,Olejník, Ondov, Vartovník, Tycynski, Findura, Václav, Kover, Jakúbek, Novák,

HC TOPOĽČANY: Kompas- Halo
Ďurčo-, Novák, Jurák, Laššo, Podstavek,Kováčik- Hrebíček, Miklík, Tomčák, Pätoprstý, Bystričan, Huba, Koyš, Bečka, Kluka, Hrudík, Gergel, Uhnák, Mihalík, Pekarčík

ROZHODOVALI: Kollár- Orolín, Riš, Janiga

DIVÁCI: 1258

 

ZÁPAS HODNOTÍ Ľ. HURTAJ (tréner HC Topoľčany):

"Na zápas sme sa dôkladne pripravili. Prvá tretina nebola podľa predstáv. Cez prestávku sme si niečo povedali a od druhej tretiny sme produkovali hokej, ako si predstavujem. Škoda gólu v oslabení na konci tretiny. V tretej tretine nám pomohol gól na 3:1, kde sme sa ukľudnili a zápas sme kontrolovali. Veľmi ma mrzí,  že teraz príde prestávka, lebo pre mňa táto séria končí. Play off je o tom, že sa hrá na doraz, na krv obden a tam sa ukáže kvalita kolektívu, jeho  kondícia a kto je ako pripravený. Teraz ak začneme za dva týždne, tak budeme prakticky začínať odznova. V stredu by sme mali plný zimak a mohli sme súpera doraziť. Rešpektujeme však rozhodnutie vzhľadom na momentálnu situáciu. Uvidíme čo bude a budeme sa musieť pripraviť podľa okolností."

Fotogaleria