HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY vs. ALL STARS

9:9
(3:4, 6:5, 0:0)
1. kolo, Číslo zápasu 50500 ZŠ Topoľčany 1234 divákov

Vydarený ALL STARS GAME SHL 2020

Zdroj: SZĽH

Slovenská hokejová liga má za sebou ďalšiu edíciu Zápasu hviezd. V skvelej atmosfére sa viac ako dve hodiny zabávali v Topoľčanoch nielen jeho aktéri na ľade, ale aj vyše 1200 divákov na tribúnach. Duel medzi domácim tímom trénera Ľubomíra Hurtaja a ALL STARS výberom ostatných mužstiev SHL dopadol (ako inak) nerozhodne 9:9.

Diváci, ktorí si v sobotu našli cestu na topoľčiansky zimný štadión, videli perfektnú šou. K dobrej nálade prispeli všetci prítomní. Hráči peknými gólmi, komickými situáciami, uvoľnenými kombináciami aj viacerými úctyhodnými individuálnymi finesami. Rozhodcovia zasa všemožnou snahou dotlačiť domáce Topoľčany v závere exhibície k vyrovnaniu. Diváci dotvárali kulisu skandovaním, vtipnými hláškami či frenetickým potleskom. Predovšetkým na adresu domácich miláčikov, ktorí mali čo robiť, aby v závere, za stavu 5:9 pre ALL STARS výber, dohnali štvorgólové manko. S pomocou časomiery, na ktorej neustále záhadne pribúdal čas i rozhodnutí arbitrov sa im to napokon podarilo. Gól Albína Podstaveka uznali rozhodcovia za dva a v samom závere nariadili za hodenie uteráku na ľad z hosťujúcej striedačky trestné strieľanie. Jozef „Kilo“ Kováčik ním vyrovnal na 9:9. 

Zábavné popoludnie v Topoľčanoch spestrili aj súťaže individuálnych zručností. Malú hokejovú partičku si medzi sebou dali brankári. V hre dvoch proti dvom na bránky, ktoré stáli na oboch modrých čiarach, ukázali, že hokejku napriek vyrážačke s lapačkou ovládajú majstrovsky. Predviedli niekoľko gólových kombinácií, ktoré si vyslúžili búrlivé uznanie oboch striedačiek i publika. Nechýbali tiež súťaže o najrýchlejšieho korčuliara, najtvrdšiu strelu i najpresnejšieho zakončovateľa. 

V presnosti vynikol Matúš Rudzan, 22-ročný útočník Martina, ktorý za najrýchlejší čas, približne šesť a pol sekundy, zostrelil všetky štyri terče umiestnené v rohoch bránky. Rýchle nohy potvrdil domáci útočník Michal Kluka, víťaz šprintu na korčuliach za menej ako 14 sekúnd. Najtvrdší projektil zo strednej vzdialenosti vyslal ďalší hráč Topoľčian, tentoraz Miloš Bystričan. Merač mu ukázal 116 km/h.     

O zaujímavé ceny si zasúťažili v prestávkach medzi tretinami aj diváci. V štafetách boli zapojení do hokejového slalomu medzi kolesá a kužele na rýchlosť, v ďalšej pauze zasa do streľby do prázdnej bránky zo vzdialenejšej modrej čiary. 

Zápas hviezd Slovenskej hokejovej ligy

HC Topoľčany – ALL STARS 9:9 

Góly: 5. Miklík (Kováčik, Hřebíček), 10. Podstavek, 19. Podstavek (Kluka, Halo), 22. Jakúbek (Miklík, Kováčik), 24. Uhnák (Španko), 35. Podstavek (Kováčik), Tomčák), 35. Podstavek, 35. Podstavek, 35. Kováčik (tr. strieľanie)   –  3. Macek, 5, Rudzan (Zlocha, Varga), 7.  Köver (Tužinský), 20. Köver, 21. Šmída (Vašaš, Macek), 23. Jakab (Nemček), 25. Mrázik (Varga, Zlocha), 30. Štumpf (Nemček, Rudzan), 33. Rehák (Chatrnúch). 

Topoľčany: Kompas, Halo, Vičan – Hřebíček, Kováčik, Jakúbek, Miklík, Huba, Tomčák, Kluka, Podstavek, Bystričan, Hrudík, Pekarčík, Uhnák, Španko, Gergel, Kubek, Bečka. Tréner: Ľ. Hurtaj.

ALL STARS: Rabčan, Lakosil – Novák, Ďurkech, Štumpf, Nemček, Köver, R. Varga, Tužinský, Zlocha, Mrázik, Chatrnúch, Šmída, Vašaš, Rudzan, Jakab, Rehák, Poliaček, Macek, Schmidt. Tréner P. Oremus, asistent R. Rapáč. 

Divákov: 1243

Pozrite si záznam z All Stars Game Slovenskej hokejovej ligy 2020

 

 

FOTOGALÉRIA ZO ZÁPASU TU

Fotogaleria