HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY vs. Hokejový klub Trnava

7:2
(3:0, 1:0, 3:2)
7. kolo, Číslo zápasu 533 ZŠ Topoľčany 832 divákov

Jednoznačná porážka Gladiátorov

Dnes sme videli na topoľčianskom zimnom štadióne opäť skvelé hokejové divadlo!

HC TOPOĽČANY - KH GLADIATORS TRNAVA 7:2 (3:0, 1:0, 3:2)

Topoľčianski sršni predviedli svoju silu a ukázali famózny výkon proti Trnavským gladiátorom.

Prvá tretina bola jednoznačne v réžií domáceho mužstva. Prakticky sa hralo len v našom útočnom pásme. Skóre otváral Olejníka v 4. minúte stretnutia.
V 11. minúte upevnil postavenie žochárov D. Gergel. Do konca prvej tretiny zdôraznil vedenie domácich Tomčák a tak sa odchádzalo do kabín za stavu 3:0.

Druhá tretina bola vyrovnanejšia. Kompas však podržal svoju družinu a súper napriek snahe nedokázal skórovať. Podstavek využil trestné strieľanie a zvýšili na 4:0.

Posledné dejstvo ponúklo mimoriadne dynamický duel. V 46. minúte fantastický skóroval Ručkay a zvýšil na 5:0. Gladiátori napriek nepriaznivému skóre nevzdávali súboj a strelou Mrvu v 47. minúte ukázali, že sú ešte stále na ľadovej ploche. Stav hry sa zmenil na 5:1. V 50. minúte ukázal Kováčik famóznou strelou, kto je tu doma a zvýšil na 6:1. V 57. minúte nás hostia potrestali za nevyužitú vyloženú šancu a znížili na 6:2. Zdalo sa, že výsledok je spečatený. Karty ešte zamiešal 8 sekúnd pred koncom stretnutia Ručkay, ktorý si nenechal újsť príležitosť skórovať. Definitívne tak zaknihoval výsledok dnešného zápasu na 7:2.

Góly a asistencie: 4. Olejník (Hřebíček, Džugan), 11. D. Gergel (Hrudík, Laššo), 14. Tomčák (Kováčik, Huba), 37. Podstavek (t.s.), 46. Ručkay (Gergel, Bystričan), 50. Kováčik (Pekarčík), 60. Ručkay (Pekarčík, Hrudík) – 47. Mrava (Ševčík, Klein), 57. Hrbáčik (Klein)

HC Topoľčany: Kompas (Komžík) – Huba, Ďurčo, Kováčik, Hřebíček, Hrudík, Bystričan, Španko, Džugan – Pekarčík, Laššo, Gergel – Podstavek, Lantoš, Ručkay – Kluka, Tomčák, Koyš – Špankovič, Olejník, Slávik

HK Gladiators Trnava: Brucháč (Ivanovič) – Evdokimov, Schmidt, Klein, Mrázik, Mihalko, Burian, Kormúth – Jurák, Beták, Klučiar – Szalay, Ševčík, Mrava – Kamenický, Hrbáčik, Hudec – Olša, Lindeman, Bobál

Rozhodovali: Purgat – Drblík, Makúch

Počet divákov: 832

HODNOTENIE ZÁPASU: 

 

Fotogalériu zo zápasu si môžete prezrieť tu

Fotogaleria