Hokejový klub Trnava vs. HOKEJOVÝ KLUB HC TOPOĽČANY

6:7
(4:1, 1:4, 1:2)
34. kolo, Číslo zápasu 668 ZŠ Trnava 175 divákov

Napriek tesnému skóre 3 body idú do Topoľčian

Dnes to bola doslova pasovačka s Trnavou. Našťastie sme napokon otočili nepriaznivé skóre z prvej tretiny a domov vezieme tri body.

HK GLADIATORS TRNAVA - HC TOPOĽČANY 6:7 (4:1, 1:4, 1:2)

Prvú tretinu začali jednoznačne lepšie domáci. Už na začiatku tretej minúty Trnava otvára svoj gólový účet zásluhou Totha.
Štvrtá minúta prináša ďalší gól do našej brány z hokejky Mravu. Skóre sa mení na 2:0. Domáci v šiestej minúte využívajú svoju tretiu streleckú šancu a menia ju na tretí gól v podaní Marguša.
Po troch góloch prichádza rozhodnutie z trénerskej lavičky Topoľčian a Kompasa v bráne nahrádza Halo.
V 16. minúte Topoľčany konečne dávajú o sebe strelecky vedieť. Peter Huba zaznamenáva náš prvý gól a znižuje na 3:1. Do konca prvého dejstva ešte Trnava betónuje gólom Daniela Baráneka svoju výhodu a mení stav hry na 4:1.

Do prostredného dejstva sme evidentne vstúpili s jasným cielom a preberáme domácim taktovku. V 23. minúte sa Hřebíček postaral o zmenu skóre na 4:2. V 27. minúte navyšuje náš gólový účet nováčik v tíme topoľčian Roman Jurák. V 32. minúte Miklík nuluje doterajšie skóre a začína sa hrať od znova. Skóre otáčame na začiatku 39. minúty zásluhou Tomčáka. Stav hry 4:5 .
Bodku za 2. tretinou dáva trestné strieľanie domácich v podaní Dávida Baráneka, ktorý prekonáva Hala a opäť vyrovnáva na 5:5.
Posledné dejstvo otvára v 41. minúte gólom Kluka a dostáva nás do vedenia 5:6. O minútu navyšuje náš gólový náskok na 5:7 opäť Jurák. Definitívne skóre 6:7 zaknihuje v 59. minúte domáci Daniel Baránek.

GÓLY A ASISTENCIE: 3. Toth (Sliva, Marguš), 4. Mrava (Burian), 6. Marguš (Tóth, Lindeman), 19. Daniel Baránek (Kamenický, Beták), 39. Baránek Dávid (t.s.), 59. Baránek Daniel (Baránek David, Marguš)– 16. Huba (Tomčák, Podstavek), 23. Hřebíček (Miklík, Bečka), 27. Jurák (Jakúbek, Miklík), 32. Miklík (Jakúbek, Kováčik), 39. Tomčák (Podstavek, Hřebíček), 41. Kluka (Podstavek, Ďurčo), 42. Jurák (Jakúbek, Kováčik)

HK GLADIATORS TRNAVA: Bartozel, Ivanovič-Klein, Solník, Mrva, Burian, Sliva, Gergel-Bobál, Schmidt, Mrava, Beták, Adamčík, Kamenický, Tóth, Lindeman, Marguš, Baránek Dávid, Baránek Daniel, Šúry

HC TOPOĽČANY: Kompas, Halo - Huba, Ďurčo, Kováčik, Hřebíček, Hrudík, Bystričan, Španko, Kubek-Jurák, Jakúbek, Miklík, Podstavek, Tomčák, Kluka, Pekarčík, Laššo, Bečka, Gergel, Uhnák, Olejník

ROZHODOVALI: HATALA, Gabriel, Ing., ĎURINA, Vladimír, Bc., HAJNIK, Martin,

DIVÁCI: 175

Ľ. HURTAJ hodnotí dnešný zápas:
"Do zápasu sme vstúpili zle, nekoncentrovane a podľa toho aj vyzeral výsledok prvej tretiny. Potom sme si niečo povedali. Zápas sa nám podaril otočiť. S predvedeným výkonom však nemôžeme byť spokojní. Tri body sa síce počítajú, ale máme na čom pracovať."

Fotogaleria