DARUJTE NÁM 2% VAŠICH ZAPLATENÝCH DANÍ

Blíži sa  obdobie podávania daňových priznaní a s tým súvisí príležitosť poskytnúť 2 % z Vašich už zaplatených daní registrovaným organizáciám, ktoré zmysluplne využijú tento príspevok na rozvoj svojej činnosti.

Aj tento rok sa obraciame na Vás s prosbou o poukázanie 2% z daní pre Hokejový klub HC TOPOĽČANY. 

Predchádzajúce dva roky sme sa snažili vyzbierať finančné prostriedky na prebudovanie starej kotolne na telocvičňu pre našu mládež. To sa nám žiaľ, nepodarilo. Finančné prostriedky sme použili na nákup pomôcok a vybavenia pre naše mládežnícke kategórie. 

Dve percentá Vašich zaplatených daní môžu prispieť aj tento rok na nákup hokejového vybavenia pre našu mládež. Vás to nebude stáť nič ale pre mladých športovcov to znamená veľmi veľa.

Môžeme Vás ubezpečiť, že nielen náš klub ale predovšetkým mladí hokejisti, ich rodičia a tréneri Vám budú nesmierne povďační, keď sa rozhodnete poukázať 2% z Vašich daní práve nášmu hokejovému klubu. 

TLAČIVO: VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z prijmov fyzickej osoby" si môžete prevziať aj na zimnom štadióne !!!

Postup poukázania 2 % z dane z príjmu za rok 2018: 

1/ Postup platný pre právnické a fyzické osoby, ktoré podávajú sami daňové priznanie:

Vo svojom daňovom priznaní vyplníte v sekcii - „VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov“ (pre PO a FO)

2/ Postup platný pre zamestnancov, ktorým robí ročné zúčtovanie dane zamestnávateľ:

 Od svojho zamestnávateľa si vyžiadate  „POTVRDENIE o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti“.  Vypočítate si 2% zo zaplatených daní a vyplníte "VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z prijmov fyzickej osoby" . Do formulára doplníte svoje údaje a príslušnú čiastku (2% daní), ktorú poukazujete v prospech nášho občianskeho združenia. VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby spolu s POTVRDENÍM o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti zašlete alebo osobne doručíte na príslušny daňový úrad podľa miesta trvalého bydliska.

Termíny na podanie daňových priznaní, resp. zaslanie/doručenie VYHLÁSENIA o poukázaní podielu zaplatenej dane na príslušnom daňovom úrade:

-  právnické osoby a fyzické osoby podávajúce sami daňové priznanie - do 31. 03. 2019

- zamestnanci, ktorým robí ročné zúčtovanie dane zamestnávateľ - do 30. 04. 2019

Viac informácií a poučenie o vyplnení príslušných formulárov môžete nájsť aj na špecializovanej stránke: www.rozhodni.sk. Tu si môžete overiť aj naše občianske združenie, ako organizáciu, ktorá môže prijímať 2% daní.

Údaje o našom občianskom združení:

Názov:  HC TOPOĽČANY
Forma:  Občianske združenie
IČO:  18047581
Ulica:  Puškinova 25691
Mesto:  Topoľčany
PSČ:  95501
Okres:  Topoľčany
Štát:  Slovenská republika


V prípade, že sa rozhodnete urobiť tento šľachetný krok a  poukážete nášmu občianskemu združeniu Hokejový klub HC TOPOĽČANY svoje 2% z dane, prosíme o zaslanie kópie  „VYHLÁSENIA o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov“ do 15.4. 2019 (PO a FO), resp. do 15.5. 2019 (zamestnanci) na adresu:

Hokejový klub HC TOPOĽČANY
Puškinova 1
955 01  Topoľčany

alebo zaslali na mail:

Chceme Vás ubezpečiť, že po pripísaní získaných 2% daní daňovým úradom na náš účet Vás budeme informovať o celkovej výške príspevku a jeho použití.

Ďakujeme Vám vopred za podporu našich najmenších hokejistov.  Naše občianske združenie si môžete preveriť aj na  www.dvepercenta.sk alebo v Evidencii občianskych združení.


Ďalšie články