VÝZVA - "VYPREDAJME" SPOLU ZIMNÝ ŠTADIÓN

VYPREDAJME SPOLU ZIMNÝ ŠTADIÓN !

 

Milí fanúšikovia, podporovatelia a priaznivci topoľčianskeho hokeja !

 

Obraciame sa na Vás v tejto neľahkej dobe, ktorá postihuje všetky sféry nášho života.

Výnimkou nie sú ani športové kluby, vrátane hokejového klubu HC Topoľčany, na ktoré mala situácia priamy negatívny dopad v podobe predčasného ukončenia sezón.

Plne rešpektujeme a stotožňujeme sa s rozhodnutím nadriadených orgánov, pretože zdravie je to najdôležitejšie čo máme.

Nepopierateľný je však aj fakt, že toto predčasné ukončenie sezóny má veľmi negatívne finančné dôsledky na fungovanie nášho hokejového klubu a zvlášť seniorského hokeja.

Naši hráči mali veľmi sľubne rozbehnutú sezónu a spoločne sme verili, že zdoláme tie najvyššie méty. Žiaľ, dnes je všetko inak a naši hokejisti aj s realizačným tímom museli predčasne ukončiť svoju činnosť.

Preto si nesmierne vážime podnet, ktorý vzišiel aj od Vás fanúšikov, na podporu nášho klubu.

A tak sa aj my pripájame k výzve,  ktorú zahájili aj ostatné hokejové kluby na Slovensku pod názvom VYPREDAJME SPOLU ZIMNÝ ŠTADIÓN!

Hokej sa v našom meste stal počas uplynulých sezón opäť pojmom a symbolom vzájomného stretávania, súdržnosti a bojovnosti za jeden cieľ! Naša hokejová rodina sa rozrástla do takých dimenzií, ako sa nám pred štyrmi rokmi ani nesnívalo.

Minulú sezónu sme počas play off niekoľko-krát vypredali zimný štadión a sme presvedčení, že by tomu bolo tak aj teraz počas ďalších play-off zápasov.

Napriek tomu, že je sezóna oficiálne predčasne ukončená, pokúsme sa virtuálne vypredať zimný štadión ešte raz a spoločne !  S Vami to dáme!

  • Každý jeden z Vás tak môže urobiť zakúpením VIRTUÁLNEJ VSTUPENKY v hodnote minimálne 4,-EUR na transparentný účet hokejového klubu HC Topoľčany.

Suma 4,-Eur je vo výške jedného vstupu na štvrťfinálový  play-off zápas počas tohtoročnej sezóny .

 

ČO ZA TO ZÍSKATE:

  • VEĽKÚ VĎAKU OD VŠETKÝCH ČLENOV KLUBU HC TOPOĽČANY A HRÁČOV
  • FANTASTICKÝ POCIT, ŽE STE POMOHLI KLUBU V ČASE, KEĎ TO NAJVIAC POTREBOVAL
  • ZÍSKATE ŠPECIÁLNU A JEDINEČNÚ VSTUPENKU, KTORÁ VÁS BUDE OPRÁVŇOVAŤ NA AKÝKOĽVEK DOMÁCI ZÁPAS HC TOPOĽČANY V BUDÚCEJ SEZÓNE POČAS ZÁKLADNEJ ČASTI!

 

Svoj príspevok môžete poukázať na transparentný účet IBAN:   

SK77 0900 0000 0051 6006 2609

 

V POZNÁMKE platby (správa príjemcu) prosím uveďte “sponzorský dar – meno a priezvisko”.

Vzápätí odošlite e-mail na adresu: vypredajmezstopolcany@gmail.com s Vašim menom, priezviskom +  informáciu, že ste nás podporili. Identifikujeme tak  Vašu platbu, aby sme mohli vystaviť na Vaše meno VSTUPENKU.

Špeciálnu VSTUPENKU na meno Vám odošleme na Váš mail. Fyzicky si ju budete môcť vyzdvihnúť na sekretariáte HC Topoľčany počas mesiaca máj 2020.

 

ÚPRIMNE VÁM ĎAKUJEME ZA VAŠU PODPORU!

ZA NAŠE MESTO, ZA NAŠE FARBY !

 


Ďalšie články