Skalica vyradená, postupujeme do semifinále!

HK SKALICA - HC TOPOĽČANY 2:3SN (1:0,1:0,0:2,0:0)

Dnes sme definitívne preťali kliatbu, ktorá nad nami vysela ako Damoklov meč a Skalicu sme vyradili z ďalšej súťaže. 
Topoľčany postupujú do semifinále!

Chalani ďakujeme, predviedli ste famózny výkon!!!

Dnes jednoznačne zaslúžená výhra, podobne ako v ostatných dvoch zápasoch. Boli sme hokejovejší a spravodlivosti bolo učinené za dosť. 
Na výhru sme si síce museli počkať do samostatných nájazdov, ale ostatný zápas so Skalicou sme museli trochu zdramatizovať. Okrem toho na všetko dobré sa čaká.  A tak sme si počkali.

Prvé dejstvo bolo v štýle rozohrávky, kedy obe mužstvá čakali na chybu toho druhého. Nakoniec sme ju žiaľ, urobili my a domáci sa dostali do vedenia 1:0.
V prostrednom dejstve prišla ďalšia nepochopiteľná chyba nášho tímu, ktorá nás stála ďalší gól v Halovej bráne. Stav hry sa tak zmenil na 2:0 v prospech domácej Skalice.
Nehodili sme však flintu do žita. V tretej tretine sme naplno rozbalili svoj potenciál a otočili zápas na 2:2. 
Najskôr Michal Kluka znížil v 46. minúte za asistencie tandemu Podstavek-Kalináč na 2:1. V 58. minúte sme zažívali deja vú, keď opäť Kluka za asistencie Podstavek-Kalináč vyrovnáva hru na 2:2. 
Predĺženie ukázalo, kto je pánom na ľade, aj keď sme sa gólu nedočkali.
V samostatných nájazdoch Halo zastrel roletu a nedal šancu ani jedinému puku z hokejky súpera. A to pre nás znamenalo víťazstvo!

Je potrebné ešte podotnúť, že k víťazstvu určite prispela aj fantastická podpora topoľčiaskych fanúšikov, ktorí urobili pre našich hráčov neskutočnú kulisu!

Góly a asistencie: 9. Trnka (Trávniček, Šmída), 33. Mowrey (Pač, Trávniček) – 46. Kluka (Podstavek, Kalináč), 58. Kluka (Podstavek, Kalináč)
Samostatné nájazdy:
1. séria:
0:1 Martin Uhnák (TOP)

HK Skalica: Trutt (Romančík) – Janík, Škápik, Pač, Trávniček, Straka, P. Kotzman, Grman, Hílek – A. Kotzman, Hujsa, Štumpf – Jurák, Mowrey, Okoličány – Vaškovič, Šmída, Janáč – Kniazev, Jaša, Trnka

HC Topoľčany: Halo (Komžík) – Ďurčo, Bystričan, Kováčik, Hrudík, Hruška, Loydl, Hřebíček, Nemček – Tábi, Tomčák, Podstavek – Lichanec, Kalináč, Kluka – Bečka, Laššo, Uhnák – Pekarčík, Klenko, Gergel

Rozhodca: Müllner, Mĺkvy – Šefčík, Jedlička

Diváci: 1 194

Topoľčany žijú hokejom!