Nábor: Hľadáme malé hokejistky a hokejistov

BRATISLAVA (SZĽH) – September je spojený s návratom detí do škôl aj so začiatkom novej sezóny. Slovenský zväz ľadového hokeja si preto v spolupráci s mládežníckymi klubmi pripravil na deviaty kalendárny mesiac tradične sériu náborových podujatí pod názvom Deti na hokej. Záujem o organizovanie akcie prejavilo viac ako 40 klubov z celej krajiny. 

Náborová aktivita v našom klube je naplánovaná na termín 17. septembra od 14:00 do 16:00 hod. Prihláste svoje dieťa. Vyplnením registračného formulára na tomto odkaze ušetríte čas a pomôžete nám lepšie pripraviť náborovú akciu. Vstup je zdarma.

Podstatou série Deti na hokej je ukázať deťom, čo všetko ponúka tento rýchly kolektívny šport. Pod vedením klubových trénerov a dobrovoľníkov urobia prvé korčuliarske kroky a zistia, že hokej je stelesnením zábavy, radosti a pozitívnej emócie. V každom klube čakajú deti viaceré veselé cvičenia, po ktorých absolvovaní dostanú malé darčeky.

Na začiatok nie je potrebné vedieť korčuľovať. Stačí odvaha prihlásiť sa a chuť učiť sa nové veci. Hokej vedie deti k zodpovednosti a vytrvalosti. Naučia sa spolupracovať s rovesníkmi vo väčšom kolektíve a môžu si nájsť nových kamarátov. Šport zároveň slúži ako vhodný doplnok k vzdelaniu.  

Vlani v rámci náborových aktivít Deti na hokej navštívilo slovenské štadióny takmer 1900 detí rôzneho veku, pričom najpočetnejšie zastúpenie bolo vo vekovej kategórii od piatich do siedmich rokov. Až štvrtinu prihlásených tvorili dievčatá, čo potvrdzuje fakt, že hokej nie je len pre chlapcov. SZĽH teší, že stovky účastníkov následne pokračovali v kluboch a rozšírili našu hráčsku základňu. 

Čo si odporúčame priniesť?
- korčule
- prilbu (nemusí byť hokejová, postačí aj lyžiarska alebo cyklistická)
- rukavice (hokejové, lyžiarske alebo zimné)
- teplé oblečenie (ideálne nepremokavé)

Čo nepotrebujete, ale môžete si priniesť?
- dres
- hokejku
- chrániče na kolená a lakte (môžu byť aj z in-line korčuľovania) 

Možnosť zapožičania vecí od klubu HC Topoľčany:

- korčule

- prilba

 

Tešíme sa na Vás 17.09.2023 od 14:00 hod., HC Topoľčany. 


Ďalšie články